Hoppa till innehåll

World Aid Active

  • av

12003428_1102417276436366_5482321680099945816_n

Annamia är stolt styrelsemedlem av WAA- World Aid Active- en ideell förening som brinner för att bekämpa orättvisor runt om i världen.
Vi arbetar för att motverka den fattigdom som dagligen tär på människors liv. Genom vårt kontaktnät och ideella arbete har vi möjlighet att hjälpa utsatta samt bidra med förnödenheter på plats. I World Aid Active söker vi säkerställa att individer får konkret hjälp med:
– Tak över huvudet
– Mat – och vattenförsörjning
– Hälsovård och mediciner
– Näringskunskap och hygienartiklar
– Utbildning
Initiativtagare till WAA är Michel Issa, entreprenör och social företagare som bland annat har blivit tilldelad ”Konungens Stiftelse Ungt Ledarskaps Stipendium kompassrosen inom kategorin Näringsliv”, och utsedd till årets sociala företagare 2014.
Vi vill bidra med stöd till människor som går igenom traumatiska händelser. Detta gör vi genom att befinna oss på plats i utsatta områden och hålla kontakt för att hjälpa våra medmänniskor igenom hela processen. Detta är vi väldigt stolta över. Utifrån riktade insatser är vår ambition att inte någon människa ska känna sig utlämnad.
– I Indien driver vi ett barnhem där ett hundratal barn ges basala nödvändigheter och framtidstro för att skapa ett värdigt liv.
– I Indien bygger vi även sjukhem i Kottayam, Kerala som kommer invigas nästa år.
– Vi har även ett fadderprogram där individer kan ”adoptera” en hel familj som är i behov. I dagsläget har vi över 50 familjer i Syrien och Libanon som ingår i detta program.
– Vi organiserar årliga event med flertalet artister för insamling av ekonomiska medel. Med hjälp av ekonomiskt stöd från privatpersoner och företag samt ett stort antal hängivna ’eldsjälar’ kan vi fortsätta förändra världen till en bättre plats!
#WEAREONE
Besök vår facebooksida och dela budskapet TACK!

Share:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *